">
Φανταστείτε ένα κόσμο όπου κάθε μέλος της οιογένειας των Φλεσσαίων έχει ελεύθερη πρόσβαση στα ιστορικά αρχεία και τα κειμήλια της Οικογένειας και μπορεί να βρεί και να καταγράψει τις ρίζες του.
                                                                                    Δωρίστε σήμερα!
Ο Σύλλογος "Ιστορική οικογένεια των Φλεσσαίων "Ο Παπαφλέσσας"  είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την ενημέρωση και αλληλεγγύη σε κάθε άτομο που κατάγεται από την οικογένεια Φλέσσας, Παπαφλέσσας, Φλεσσόπουλος, Φλέσιας ή και άλλα παράγωγα του ονόματος. Τα οικογενειακά αρχεία και κειμήλια πού έχουμε συλλέξει  από Φλεσσαίους όλου του κόσμου, είναι στη διάθεση των μελών του. Για να επιτύχει αυτό τον σκοπό, μέσω της συντήρησης, ανάπτυξης και διανομής ελεύθερου περιεχομένου, ο Σύλλογος βασίζεται στην γενναιοδωρία ανθρώπων όπως εσείς, που πιστεύουν ότι η ιστορία της οικογένειας και το να γνωρίζουμε τις ρίζες μας θα έπρεπε να είναι εύκολο και επιθυμητό από όλους μας.

                                                                                    Ο Εθνικός μας Ύμνος
Παρακαλούμε βοηθήστε μας κάνοντας μια δωρεά ή πληρόνοντας την ετήσια  συνδρομή σας !
Οι δωρεές εκπίπτουν από τον φόρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε άλλες χώρες μπορεί να δικαιούνται ή όχι έκπτωσης φόρου.

Μπορείτε να μας στείλετε μια ταχυδρομική επιταγή στα γραφεία μας Αγίου Σίλα 29, Νέα Πεντέλη, 15236 ή να κάνετε μία κατάθεση στο λογαριασμό του συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο λογαριασμό του Προέδρου μας (προσωρινώς) Ευθυμίου Φλέσσα στο λογαριασμό 672/365001-45 ή πατήστε στην ετικέτα του PayPal παρακάτω για να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας.
Σε κάθε περίπτωση συμπληρώστε την ποιο κάτω φόρμα και αποστείλετέ την στο σύλλογο μέσω e-mail με την ένδειξη ότι κάνατε δωρεά ή πληρώσατε την συνδρομή σας ή ειδοποιήστε τον ταμία μας στο τηλέφωνο 210 5138059. Όταν  ο ταμίας του συλλόγου λάβει τα χρήματα ή την επιταγή θα σας αποστείλει την επίσημη απόδειξη με τις ευχαριστίες του Δ. Σ.

Επαρχία:
Email:
Χώρα:
Διεύθυνση:
Πόλη ή Χωριό:
Ταχ. Κώδυκας:
Τηλέφωνο:
Ονοματεπώνυμο: